Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Blasta på!Jens Linder är en klok kock som gärna skriver om lite ovanlig mat och ovanliga sätt att använda vanliga råvaror på - precis sånt som jag uppskattar! Den här artikeln om att ta vara på växternas alla delar måste jag bara länka till. Gulbetsblast åt vi senast idag i en paj, toppenbra. Och skulle man inte orka ta vara på allting är komposten en tröst som tar tillvara på näringen och ger den till nästa års växter...
Här kommer länken: http://www.dn.se/mat-dryck/reportage/blast--blad 7 augusti 2011
Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|