Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Blasta på!

Jens Linder är en klok kock som gärna skriver om lite ovanlig mat och ovanliga sätt att använda vanliga råvaror på - precis sånt som jag uppskattar! Den här artikeln om att ta vara på växternas alla delar måste jag bara länka till. Gulbetsblast åt vi senast idag i en paj, toppenbra. Och skulle man inte orka ta vara på allting är komposten en tröst som tar tillvara på näringen och ger den till nästa års växter...

 

Här kommer länken: http://www.dn.se/mat-dryck/reportage/blast--blad

7 augusti 2011


Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...